CREATIEF
RUIMTEONTWERP

Bij het transformeren van ruimtes waar mensen wonen, werken en ontspannen richt Creavast zich op strategische doelen die verder gaan dan projecten op tijd en binnen budget afronden. Voor een waterdicht concept dat voldoende onderzocht is, een persoonlijke aanpak heeft en uitmondt in een project vol ervaring, ben je bij Creavast aan het juiste adres.
Aan de hand van een concept-thinking mindset brengt Creavast ambities tot leven in concrete herontwikkelingsprojecten, waar ruimtes multifunctioneel inzetbaar zijn.
Creavast vult niet alleen leegstaande ruimtes in, we creëren een totaalbeleving. Samen met de omgeving wordt een uniek idee tot realiteit omgevormd, met als doel mensen te inspireren en plaats te scheppen waar wonen, werken en leven hand in hand gaan.
Grondig onderzoek is essentieel om noden en wensen van de lokale bevolking bloot te leggen. Op een laagdrempelige manier gaat Creavast aan de slag met de eerste bewoners, in de hoop de tijdelijke invulling te kunnen verweven met toekomstige, permanente invulling.
De sociale, culturele en ecologische behoeften van de gemeenschap worden gedurende het hele proces in acht genomen. We creëren functionele ruimtes die voldoen aan de eisen van een ervarings- en consumentgerichte omgeving.
"De tijdelijke invulling is pas geslaagd als het de definitieve invulling in waarde overstijgt."

Zoekt jouw gebouw een nieuw leven?

Beschik je nog over een leegstaande ruimte waarvoor je een nieuw doeleinde zoekt? Aarzel niet om ons te contacteren en wie weet vinden we de ideale invulling voor je.
Neem contact op

Aaron

Tom

Thorben

Eline